У Тернополі здійснюють рейди закладами громадського харчування

19.06.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі мобільна група перевіряє заклади громадського харчування та торговельно-розважальні центри. Так, комісія, у складі представників поліції, Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції, провела інспекцію у 12 закладах. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

З представниками установ, щодо яких надійшло найбільше скарг від тернополян, провели профілактичні бесіди. Їм роз’яснили правила роботи під час карантину, обов’язкові санітарно-епідеміологічних норм, які потрібно дотримуватися, та терміновість усунення виявлених порушень.

До слова, мобільна група проінспектувала ТРЦ «Подоляни», ТРЦ «Райцентр», ТРЦ «Торба», заклади громадського харчування: «Рандеву», «Автопорт», «Б'янко», «На майдані», «Бульвар», «Проспект». Також додатково були проведені перевірки у закладах: «Епіцентр», «Файне місто», «Рукавичка» та «Парус».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews