«Задля покращення навчальних закладів»:у Тернополі почнуть реалізовувати шкільний громадський бюджет

26.06.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, за сприятливих епідеміологічних умовах, з 1 вересня реалізують шкільний громадський бюджет. Положення проєкту затвердили депутати Тернопільської міської ради. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Так, шкільний громадський бюджет — це проєкт, який що надасть можливість учням покращити навчальний процес та позашкільний час у своїй школі. Він буде реалізовуватися у кожному навчальному закладі.

«Відтак, у цьому проєкті зможуть взяти участь учні 7-11 класів, які повинні придумати ідею проєкту, подати проєкт на спеціальну платформу та надалі отримати найбільшу кількість підтримки учнів своєї ж школи шляхом голосування. Проєкт має бути спрямований на розвиток шкільної громади, покращення навчального закладу та території, впровадження інноваційних проєктів в тематичних сферах, науково-просвітницькі чи соціальні заходи», — розповідає Сергій Надал.

До слова, сума коштів буде розподілена порівно між навчальними закладами, які будуть брати участь у шкільному громадському проєкті.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews