Мешканці Тернопільщини зможуть отримати грошову допомогу на ліквідацію наслідків стихії

27.06.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Мешканці Тернопільщини, які постраждали від стихії, зможуть отримати грошову допомогу. Про це повідомив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Люди, як постраждали від паводка, зможуть звернутися до сільської, селищної чи міської ради із заявою про проведення обстеження житла. Після проведення обстеження спеціальною комісією затоплених будинків, буде виданий висновок про масштаби пошкодження та придатність або непридатність житла для подальшого проживання. Також, до заяви потрібно буде додати документ про право власності на житло, копію паспорта, ідентифікаційного коду та друковані фото пошкоджень житла. На основі такого документа люди зможуть отримати грошові виплати.

Зазначимо, що внаслідок проходження паводкової хвилі по р. Дністер постраждав 21 населений пункт у 4-х районах області, а саме: Монастириський, Бучацький, Заліщицький та Борщівський. Підтоплено 122 будівлі, затоплено 738 га сільськогосподарських угідь у 20 населених пунктах та 73 колодязі, а з небезпечної зони відселили 184 особи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews