Рятувальники знайшли двох туристів, які заблукали в Карпатах

29.06.2020 14:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Вікна

28 червня о 00:50 до чергового пошуково-рятувального відділення (смт Ворохта, урочище Заросляк) надійшло повідомлення від двох туристів, жителів села Лисичів Львівської області, про те, що під час сходження з гори Говерла вони втратили орієнтування та заблукали, пишуть - Вікна.

О 01:00 до пошуково-рятувальних робіт залучено працівників пошуково-рятувального відділення третьої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначеня У ДСНС області, які базуються в селищі Ворохта в урочищі Заросляк, у складі 4 чоловік.

О 01:50 рятувальники знайшли заблукалих туристів неподалік водоспаду, вони були в задовільному стані, медичної допомоги не потребували. Рятувальники супроводжували заблукалих туристів до навчально-спортивної бази «Заросляк». 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна