ЗНО з української мови і літератури: тестування продовжується

29.06.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Завтра, 30 червня, абітурієнти складатимуть тест з української мови та літератури. До участі зареєстровано майже 370 тисяч учасників. Про це повідомляє ОSVITA.UA.

Для того щоб уникнути скупчення людей біля пунктів тестування у запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску. Тестування розпочнеться об 11 годині, а вхід до пунктів тестування триватиме до 10:50 год. При вході кожному учаснику вимірюватимуть температуру та перевірятимуть наявність ознак респіраторного захворювання.

Учасникам ЗНО необхідно мати при собі запрошення-перепустку, сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, що підтверджує особу.

До слова, на виконання завдань учасникам буде відведено 180 хвилин. Результат виконання завдань №1-33 частини «Українська мова» та №58 частини «Власне висловлення» буде зараховуватися, як державна підсумкова атестація з української мови для учасників, які виявили цього року виявили бажання зарахувати результат ЗНО як ДПА.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews