Минулої доби на Долинщині горіло кафе (Фото)

29.06.2020 20:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IfNews

За минулу добу долинські рятувальники двічі задіювалися до ліквідації пожеж.

Читайте також

На Прикарпатті від удару блискавки загорівся будинок
На Коломийщині у вогні загинув 48-річний чоловік

Про це повідомляє Долинський РВ Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

28 червня о 23:27 до «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у с. Старий Мізунь. Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття рятувальників. Внаслідок пожежі вогнем знищено передню частину автомобіля. До місця пожежі виїжджало 6 чоловік особового складу на 2 одиницях спецтехніки від Долинського РВ У ДСНС України в Івано-Франківській області.

29 червня о 00:36 до «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Долина по вул. Б. Хмельницького. По прибутті на місце події було встановлено що виникло загорання у приміщенні кафе-чебуречної. О 00:56 пожежу локалізовано, а о 01:00 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено приміщення кухні та кухонне обладнання. Вогнеборцями врятовано будівлю кафе.
До місця пожежі виїжджало 9 чоловік особового складу на 2 одиницях спецтехніки від Долинського РВ У ДСНС України в Івано-Франківській області.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews