Оновлений кінотеатр «Палац Кіно» у Тернополі готовий приймати відвідувачів (Фото)

30.06.2020 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Днями у Тернополі показали оновлений кінотеатр «Палац Кіно» на вул. І. Франка, 8,  в якому проводилися ремонтні роботи з модернізації приміщення та влаштування сучасного кінообладнання.

«Модернізація кінотеатру проводилася у співпраці між Тернопільською міською громадою та інвестором. Громада виступила як власник приміщення, а інвестор – провів ремонтні роботи. Тож після карантину тернополяни разом з сім’ями зможуть приходити на кіносеанси», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, у кінотеатрі «Палац Кіно» модернізовано демонстраційне обладнання (встановлено проектор формату DSP, 3D систему, сертифікацію DISNEY PICTURES),  оновлено місця для сидіння відвідувачів – встановлено 211 нових крісел з відкидними спинками та освітленням підголівників,  встановлено сучасний екран з коефіцієнтом зображення 3,3. Детальніше можна прочитати тут.

Палац кіно Тернопіль

Палац кіно Тернопіль

Палац кіно Тернопіль

Палац кіно Тернопіль


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада