COVID-19: жителі Рівненщини здійснили понад 7 тисяч дзвінків

30.06.2020 22:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Найбільше дозвонювачі цікавляться статистикою захворюваності на коронавірусну інфекцію, просять проконсультувати про те, як можна вберегтись від COVID-19.

За понад три місяці роботи «гарячої лінії» Рівненської ОДА з протидії поширенню коронавірусу - 0 800 500 078 - надійшло вже 7056 дзвінків.

Зокрема, заявники, які повернулися з-за кордону, уточнюють, де можна зробити ПЛР тест, скільки триває період самоізоляції та інші деталі.

За словами директора обласного контактного центру Рівненської ОДА Василя Куриласа, актуальними залишаються й питання соціального характеру.

Так, оператори контактного центру надають роз’яснення, як можна отримати матеріальну допомогу, хто може бути забезпечений продуктовими наборами, як подати документи в центр зайнятості.

Також мешканці області цікавляться графіком послаблення карантинних обмежень, роботою транспорту та результатами ПЛР-тестів, а також отриманням перепусток для проїзду в міському транспорті.

Нагадаємо, що окрім запитань, до контактного центру можна звернутися також із пропозиціями щодо надання благодійності.

Кожен дзвінок фіксується кол-центром, в телефонному режимі надаються всі необхідні консультації, а важлива інформація, що потребує перевірки, передається на опрацювання відповідним службам.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews