Депутати міської ради закликали міського голову Руслана Марцінківа терміново взятися за укріплення дамб

02.07.2020 17:41   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: IfNews

Депутати міської ради Івано-Франківська Володимир Олійник, Мстислав Тарас та Віталій Мерінов закликали міського голову, міста Івано-Франківськ Руслана Марцінківа, терміново взятися за укріплення дамб.

Про це на своій сторінці у відеозвернення розмістив Володимир Олійник.

У  відеозверненні вони наголосили на необхідності відновлення дамб у селах Микитинці та Угорники та будівництва дамби зі сторони вулиці Вербова.

«Руслан, а де дамба? Ще кілька років тому, було перевиконання бюджету по мільйону вдень. Була обіцянка побудувати міст на Пасічну до 2019 року. Вона не виконана. Що має захистити цей мікрорайон від повені? Терміново поверни гроші та збудуй дамбу!» - обурюється Володимир Олійник.

null

«Дамба у селі Угорники була зруйнована ще у 2018 році. Із того моменту, міська влада завезла тільки мішки з піском, та великогабаритне каміння. Неодноразово звертався до міського голови, виступав на сесіях міської ради, із проханням здійснити реконструкцію дамб та збудувати дамбу зі сторони Вербова. Не почули! Напевно безпека мешканців не в пріоритеті очільника міста!»- Віталій Мерінов.

«В місті Івано-Франківську популярно ставити бруківку, і робити косметичний ремонт. Я закликаю міського голову терміново розпочати будівництво дамб. Ми маємо подбати за майбутнє нашого чудового міста!» - Мстислав Тарас.

null

Нагадуємо, що у 2017 році Віталій Мерінов закликав владу не зволікати з ремонтом дамби на Бистриці Надвірнянській.

Також, у 2019 році Віталій Мерінов закликав міського голову терміново взятися за укріплення дамб Бистриці Надвірнянської.

Цікаво, скільки потрібно місцевій владі часу, щоб зрозуміти реальність проблеми та захистити місто від паводків!?


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews