Малограмотний нардеп поведе «слуг народу» у міську раду Львова

Як мільйонер Ростик Тістик активізував українсько-швейцарську співпрацю на місцевих курортах.

02.07.2020 18:05   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

Виборчу кампанію «Слуги народу» до місцевих рад на Львівщині очолив діючий народний депутат Ростислав Тістик. Син та племінник відомих у Львові представників ВО «Свобода» Ярослава та Володимира Тістиків. Ростик знову показав себе малограмотним політиком, що не вміє зрозуміло та чітко викладати свої думки. Як казав класик: “Нечітко мислиш, нечітко дієш!”

У Швейцарію “під прикриттям”

Нещодавно 30 червня в час карантину Ростик Тістик відвідав Швейцарію. Нібито на зустріч у посольство України у Швейцарії, щоб обговорити «Актуальні питання співпраці України та Швейцарії». Аналіз швейцарських ЗМІ показав, що у посольстві України ніякі швейцарські політики, економісти чи просто рядові місцеві мешканці не проводили жодних зустрічей.

Взагалі, у всіх посольствах у Швейцарії через карантин заборонені будь-які зустрічі. Швидше за все пан Ростик полетів у Швейцарію відпочити на гірських курортах, які нещодавно відкрилися і подивитися як виробляється шоколад «Мілка». А зустріч в українському посольстві у Швейцарії лише ширма, яка прикривала відпустку «зеленого» нардепа. Адже це відкатана схема слуг, за якою відопчивав свого часу президент в Омані. Вона доволі проста. Хочеш відпочити — придумай переговори. Зрозуміло, що ніякого 14-денного режиму самоізоляції після Швейцарції Ростик не дотримався.

Зелений неук

Однак давайте припустимо, що все таки зустріч була і Тістик активно боровся за покращення українсько-швейцарських відносин. Ось так Ростик прокоментував важливість та історичне значення своєї зустрічі в українському посольстві у Швейцарії:

null

Щоб не вигадувати самому велосипед, варто послатися на відому в Україні медіаекспертиню, головного редактора видання «Варіанти» Ірину Марушкіну. Ось як вона професійною лексикою охарактеризувала професійний звіт Ростика:

Тістику потрібно поміняти райтера або роботу, бо три абзаци банальностей з дурнуватими емодзі - то перебор. Як Ви менталітети обговорювали? На рівні кухонних розмов: бабка на ринку казала, моя дівчина була проїздом в Швейцарії? Коли-коли буде співпраця та інвестиції? Після карантину? В тому пункті краще глянути останні соцопитування щодо довіри Зеленському і зрозуміти, що це може статись через багато років. А висновок про користь інвестицій для всіх з чого випливає? Зі знання менталітету?

null

Зелений мажор

Також треба додати, що Ростилав Тістик є мільйонерів і має звичку регулярно відпочивати у Швейцарії та Австрії.

У 2018 році новообраний нардеп від Слуги народу Ростислав Тістик задекларував 3,4 млн грн готівки, автівку, нерухомість у Львові та Києві. Про це йдеться у його декларації про доходи.

Ростислав Тістик задекларував 245 331 грн загального доходу. Зокрема: 45 331 грн – зарплата у ТОВ "СВ", 200 000 грн – подарунок у негрошовій формі від батька Ярослава Тістика.

Тістик у листопаді 2018 року набув у власність нерухомість: квартиру, площею 102,5 кв.м й вартістю 200 000 грн та два паркомісця (15,3 й 14,7 кв.м вартістю по 84 000 грн) у Львові. 

Крім цього, новообраний нардеп має квартиру у новобудові в Києві на 101,91 кв.м, яку ще не здали в експлуатацію. Він уклав попередній договір купівлі-продажу із забудовником на 815 280 грн.

З березня 2018 року в Тістика з'явилася автівка Audi A6 2012 року випуску вартістю 500 000 грн.

Ростислав Тістик зберігає готівку: 870 000 грн, 39 000 євро, 58 000 доларів (згідно із сьогоднішнім курсом валют – 3 405 688 грн).

Антон Веселий


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews