Активісти ГО «Рівне разом» пікетували Міністерство освіти та науки України

06.07.2020 19:18   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

З метою вплинути на Рівненську міську раду представники ГО «Рівне Разом» пікетували зранку 6 липня Міністерство освіти та науки України. Їхня вимога – врегулювання роботу дошкільних навчальних закладів у місті Рівному, котрі не працюють вже 4 місяці. Впродовж усього карантину місцева влада не спромоглася розробити механізм роботи дитячих садочків. У Рівному зростає невдоволення батьків дітей дошкільного віку.

«Оскільки міська влада Рівного виявилася неспроможною вирішити це питання, ми ми почали діалог з Міністерством освіти. Дуже добре, що сьогодні ми почули відповідь і нарешті питання зрушиться з мертвої точки» - наголосив пан Шакирзян.

null

Він наголосив на необхідності створення у Рівному тристоронньої комісії з представників медичної, освітньої сфери та громадськості для розробки алгоритму відновлення роботи дошкільних закладів освіти.

Представник МОН Віктор Сальков запевнив активістів, що Міністерство звернеться до обласного департаменту освіти з рекомендацією, за умови жорсткого дотримання карантину, відновити роботу дитячих садків.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews