Тернопільським обласним депутатам не цікава міжнародна співпраця області?

06.07.2020 21:56   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Відбулося 4-те засідання 14 сесії Тернопільської обласної ради. Питань було чимало. Найголовніше - це звіт голови ОДА, який  депутати не затвердили. Хоча напередодні місцевих виборів це було очевидно.

Ескперта з міжнародних інвестицій Руслана Кулика здивував інший, не менш важливий факт, що забрали кошти в управління міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА в розмірі 900 тис. грн. (кошти, передбачені на виконання заходів програми розвитку міжнародного співробітництва Тернопільської області на 2018-2020 рр.).

null
Фото з мережі Інтернет

- Невже серед депутатів немає економістів, які розуміють, що економіка області могла б давати приріст на сім-десять відсотків щороку, однак досягти таких показників їй заважає відсутність інвестицій. І карантинна пауза (яка рано, чи пізно закінчиться) - це час заявити про Тернопільську область та її потенціал. - пише в соціальній мережі Руслан Кулик. - Невже депутати розчарувалися в області? Друзі депутати, нам є чим зацікавити інвестора як у культурно-туристичному, так і в економічному плані. Варто лише шукати можливості співпраці з міжнародними партнерами та покращувати імідж нашого регіону за кордоном. Адже успішна взаємовигідна кооперація є найкращим показником стабільності та відповідальності сторін… Ви не переконаєте міжнародну спільноту пізніше, що вона цікава нам!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews