Поблизу Тернополя трапилася потрійна ДТП

07.07.2020 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Дорожньо-транспортна пригода трапилася цими вихідними поблизу села Смиківці. На трасі Стрий-Кропивницький-Тернопіль-Знам’янка близько першої години ночі зіткнулися три автомобілі.

За попередньою інформацією, водій ВАЗ-2101, рухаючись в напрямку Хмельницького, порушив правила дорожнього руху та перетнув дві суцільних смуги, аби здійснити маневр розвороту. Як результат – виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іномаркою Citroen Xsara Picasso та Skoda Octavia. 

“В результаті удару з тілесними ушкодженнями в реанімаційне відділення госпіталізували водія з ВАЗу. У двадцятитрирічного чоловіка медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс та тупу травму живота. Звернувся за меддопомогою і кермувальник з Citroen(у). У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 ККУ. Триває слідство. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто