Віталій Коваль на Володимиреччині проігнорував найгірші дороги

08.07.2020 19:14   Опубліковано : Віктор Ромашкін
Джерело: RvNews

Сьогодні голова Рівненської ОДА Віталій Коваль з робочим візитом відвідав Володимиреччину. Впродовж дня він із колегами перевіряв стан справ на об'єктах проєкту "Великого будівництва".

Варто відмітити, що більша частина із відвіданих точок збудована раніше. Тож голову по суті провезли "туристичним маршрутом" в стилі "все гарно і робиться". На найпроблемніші ділянки його везти не схотіли чи побоялися.

Зокрема мова йдепро прямий шлях від Вараша до Зарічного. Кілька тижнів тому в обласній адміністрації заявляли, що ремонт прямої дороги Вараш-Зарічне - це одне із першочергових завдань, яке вирішуватиметься. До його виконання повинні приступити найближчим часом. Цей шлях зв'яже майбутній районний центр із Зарічним без об'їзду. Втім, під час робочого візиту мова про це зовсім не велася.

Нагадаємо, ще раніше кілька депутатів Вараської міської ради та сільські голови написали звернення до голови РОДА Віталія Коваля та голови облради Олександра Данильчука з приводу ремонту доріг на ділянках с.Стара Рафалівка – с.Городок та с.Рудка – с.Уріччя. Відповіді на це звернення досі нема. Віталій Коваль під час робочого візиту ці ділянки також не відвідував.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews