Віталій Мариновський: «Через одного, не треба карати всіх»

Повечеряти в ресторані можна буде й після 22-ї години.

10.07.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

З 9 липня закладам громадського харчування дозволили працювати після 22-ї години. Однак із дотриманням усіх санітарних норм. Таке рішення прийняли на засіданні міського оперативного штабу.

— Це було очікувано і прогнозовано. Радію, що нас почули й не змусили всіх працівників ресторанного бізнесу пікетувати міську раду. Вважаю, що для всіх громадян України — закон один. Не може бути, що в Тернополі зачинені всі заклади після 22-ї години, а, до прикладу, в Одесі в цей час лише розпал нічного життя. Погодьтеся, виходить дисонанс. Якщо, звісно, є правопорушення з боку якогось закладу, то треба вжити відповідних заходів, але не карати всіх. Чому через таких, збитки мають нести ще й добросовісні підприємці, — каже Віталій Мариновський, співвласник ресторанного комплексу «Максим».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільські заклади громадського харчування зможуть працювати у звичному режимі

Ресторатор запевняє у їхньому закладі ретельно дотримуються санітарних норм: кілька разів на день проводиться дезінфекція приміщення, є спеціальні санітайзери для гостей, персонал працює виключно в засобах захисту, які змінюють упродовж робочого дня.

— Ми дбаємо за безпеку наших гостей і персоналу. Тому радо запрошую всіх до нас, — додає Віталій.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews