На Тернопільщині заборонили закладам харчування працювати у нічний час

15.07.2020 22:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині заборонили роботу розважальних закладів, закладів громадського харчування і закладів культури після 23-ї та до 7-ї години. Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 15 липня.

Як зазначає перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Дем’янчук, заборона не стосується кінотеатрів та закладів харчування, які надають послугу доставлення чи замовлення їжі на винос. Також, Головне управління Нацполіції області, Управління патрульної поліції області, Головне управління Держпродспоживслужби області та Управління Укртрансбезпеки області щодня контролюватимуть виконання протиепідемічних заходів під час карантину в громадському транспорті, закладах громадського харчування та розважальних закладах.

До слова, станом на 15 липня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 2292 випадків коронавірусу, з них 34 – летальні, а 1447 осіб одужало.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews