Львівські кінотеатри вже готові до роботи

Кінотеатри Львова готові запрацювати на 50%,- мер.

17.07.2020 13:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Міська влада Львова запевняє, що кінотеатри міста готові до безпечної роботи.

Про це повідомили в пресслужбі ЛМР, пише - Щоденний Львів.

«Ми проаналізували кінотеатри на готовність до роботи, і там дуже високий рівень безпеки», - сказав міський голова Андрій Садовий у ранковому ефірі на радіо «Львівська хвиля».

Він також зазначив, що мав розмову про це з очільником облдержадміністрації, яка вже незабаром фіналізує свої рішення щодо відкриття закладів культури.

«Статистика є стабільною вже близько місяця. Тож рішення відкривати садочки було на часі. А щодо театрів і кінотеатрів — я мав розмову з головою ОДА, і вони мають фіналізувати свої рішення. Ми — готові: проаналізували кінотеатри на готовність до роботи, і там дуже високий рівень безпеки. Я не бачу проблем. До того ж, ідеться лише про 50% місць, які можна буде займати. Також важливо зберегти робочі місця. Якщо кінотеатр не працює 4 місяці, то ми втрачаємо фахівців», — зазначив мер Львова.

За його словами, така ж ситуація й у театрах. Водночас, місто має намір цьогоріч проводити вистави не лише в приміщенні, а й на вулиці, аби долучити якомога більше людей. «Думаю, цьогоріч ми буде пробувати робити цікаві вистави на вулиці, на великих площах, щоб люди мали бажання більше споглядати, а потім ходити в театри. Адже зараз ситуація така, що вони мають переживання. У всякому разі, якщо є маска, то, я думаю, проблем немає», — додав Андрій Садовий.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів