У неділю фотовиставка «Допоможемо Ельзі» - усі зібрані кошти на лікування собачки

18.07.2020 17:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Відкриття виставки у форматі open-air 19 липня у 9:00 на Єлісях під деревами. Усі світлини будуть розвішани на прищепках, що і дало назву події - "фотосушка". 

Органаізатор виставки соціальна ініціатива "Happy animals тернопіль" закликає разом допомагати тваринам вирішувати їх складні проблеми:"Запрошуємо на виставку фотосушку "Допоможемо Ельзі"! Минулої суботи 11 липня у день фотографування з тваринами на Єлісях відбулась фотосесія для 13 собачок і 13 людей. Моделями фотосесії були усі собачки та чарівні шпіци Ірини Солан-Осьмак У неділю 19 липня учасники фотосесії зможуть побачити свої світлини авторства фотографа Анастасії Зазуляк та купуватимуть світлини. Усі зібрані кошти ми витратимо на лікування безпритульної собачки на ім'я Ельза.

Зараз собачка годує 5 песенят, яким потрібно розшукати господарів, адже через три тижні собаці буде зроблена операція. Долучайтесь! Разом ми HAPPY!"

Партнери події: Оксана Петришин, Марія Петришин та Студія масажу "Body Line", "Просвіта. Тернопіль", компанія "Anima.id", "Протидія корупції та моніторинг екології "Скеля"" ГО ТОЛК «Селіна», Соціальна ветеринарна клініка "Хатіко".

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews