На Дубенщині ледь не згорів будинок

24.07.2020 14:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Пожежа сталася у селі Острів. Вогонь знищив шиферне покриття та 40 кг соломи. Причина поки що залишається невідомою, матеріальні збитки підраховують фахівці.

23 липня о 18:55 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Дубенський р-н, c. Острів, вул. Сагайдачного. На місце події було направлено чергове відділення рятувальників державного пожежно-рятувального поста 18-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Мізоч.

Прибувши на місце події вогнеборці встановили, що пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку розміром 10х5 м. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 19:12 пожежу було локалізовано, а о 19:20 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено шиферне покриття на площі 3 м.кв. та 40 кг соломи. Сам будинок вдалося врятувати.

До ліквідації було залучено одну автоцистерну та чотири рятувальники. Причини пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини