У Тернополі діти повернуться за шкільні парти: розглядають три варіанти дій

25.07.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Управлінню освіти підготовлює матеріально-технічну базу навчальних закладів до роботи у звичному режимі. Про це повідомив Сергій Надал.

Як зазначив мер міста, діти повинні навчатися у класах, у колективі, спілкуватися з ровесниками та вчителями.

«Попереду ще місяць і я дуже сподіваюся, що Міністерство освіти і науки продумає як організувати навчальний процес з безпекою для здоров’я учнів. Діти не можуть постійно бути вдома самі. Батьки мають спокійно працювати і не думати як там дитина вдома сама», – йдеться у повідомленні.

До слова, розглядають три варіанти початку нового навчального року: варіант перший – низький рівень захворюваності, відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі;варіант другий – високий рівень захворюваності, освітній процес забезпечується дистанційно; варіант третій – середній рівень захворюваності, освітній процес забезпечується як дистанційно, так і в закладах освіти з дотриманням правил дистанціювання та гігієни.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews