У Тернополі не посилюватимуть карантинні обмеження

01.08.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі з понеділка, 3 серпня, усі підприємства, установи та організації працюватимуть у звичному режимі. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

З метою забезпечення нормальної життєдіяльності міста та захищаючи права тернополян на працю та свободу пересування, міський голова Сергій Надал у понеділок, 3 серпня, скликає позачергову сесію міської ради. Депутати розглянуть питання оцінки законності даної постанови щодо віднесення Тернополя до «червоної» зони.  Наразі  підприємці працюватимуть у  звичному режимі.

Нагадаємо, що Держава комісія ТЕБ та НС прийняла рішення віднести Тернопіль до червоної карантинної зони. Відтак, з 3 липня, у місті повинні діяти нові карантинні обмеження: забороняється пасажирські перевезення, робот закладів сфери культури, громадського харчування, ТРЦ, соціальних та реабілітаційних закладів тощо.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews