Родичі загиблих героїв Тернопільщини прибули на реколекцію до Зарваниці

01.08.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

До Маріїнського духовного центру Зарваниця прибули на реколекцію родичі загиблих героїв Тернопільщини. Матері та дружини візьмуть участь у богослужіннях та спілкуються з духівниками. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Ми тут відпочиваємо серцем і душею. Нам тут добре і спокійно. Про нас добре піклуються. Сьогодні тут двадцятеро матерів, ми потребуємо таких зустрічей, через два тижні сюди на реколекцію приїдуть інші матері та дружини, які втратили своїх чоловіків та синів на війні чи під час Революції Гідності», – каже Мирослава Питак, матір загиблого бійця Андрі Питака.

До слова, уже не вперше у Маріїнському духовному центрі Зарваниця відбувається ре колекція для рочків загиблих військових. Їхня основна мета – духовне відновлення матерів та дружин загиблих в українсько-російській війні героїв.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews