Тернополяни виступають проти червоної зони

03.08.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Тернопільська активістка Ольга Шахін виступила проти прийнятого рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про віднесення міста Тернополя у червону зону.

«Я жителька міста #Тернопіль проти прийнятого рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, про віднесення міста Тернополя у червону зону. Керуючись Конституцією України, як основним законом, оголошую про безстрокову акцію #ПРАЦЮЮ, яка передбачає моє право на працю та вільне переміщення по території міста та України! Прошу усіх, хто підтримує акцію, розмістити у себе на роботі, авто та іншій власності картинку #ПРАЦЮЮ, та зробити аналогічні пости у себе!», – йдеться у повідомленні.

Тернополяни вимагають від Уряду скасувати рішення про «червону зону» та скасувати блокаду місту, яка проявляється у зупинці міжміського та міжобласного сполучення.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews