«Куб правди» - відео страждань тварин показали тернополянам

03.08.2020 20:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Відео страждань тварин показали тернополянам. Акція «Куб правди» відбулась у неділю 2 серпня на вул. П.Сагайдачного. Її вже втретє організувала група "Веганський Тернопіль". Активісти прагнуть привернути увагу до страждань тварин, яких утримують люди на різних виробництвах, а саме хутра, яєчної продукції, молочної продукції, м'яса та виробів з м'яса. 

Активісти вже традиційно стояли на вулиці з табличками "Правда". Підійти до екранів ноутбуків, де демострувалось відео міг кожен охочий. На обличчях учасників акції були вдягнуті маски Гая Фокса, яка отримала свою популярність після протестів проти корупції та реформ, уособлюючи в собі незгоду і анонімність носить того, хто одягає цю маску. 

Формат акції "Веганський Тернопіль" запозичив з організації «Аноніми для безголосих», яка діє майже в 60 країнах. Мета акції показати  правду про те, що відбувається на тваринних фермах та скотобійнях, адже найвищу ціну за м'ясну, молочну, яєчну продукцію та за одяг тз хутра платять тварини. Правда у тому, що як тільки закінчується експлуатаційний термін тварин – їх вбивають. За переконанням активістів - тільки веганство звільняє тварин від експлуатації і смерті.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews