Майже 12,6 млн грн отримає Тернопільщина для ліквідації наслідків стихії

05.08.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Кабмін виділяв кошти з резервного фонду державного бюджету для здійснення першочергових невідкладних заходів з ліквідації наслідків паводку на Тернопільщині. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Тернопільська облдержадміністрація з резервного фонду державного бюджету отримає 12 599,928 тисяч гривень для здійснення першочергових заходів з ліквідації наслідків стихії. З отриманих коштів виплатять матеріальну грошову допомогу сім’ям, житлові будинки яких були пошкоджені внаслідок проходження паводкової хвилі по річці Дністер. Зокрема, з розрахунку на сім’ю виділятимуть 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, що внаслідок проходження паводкової хвилі по річці Дністер в період з 24 по 26 червня постраждав 21 населений пункт у Монастириському, Бучацькому, Заліщицькому та Борщівському районах. Підтоплення зазнали 150 будівель, 179 колодязів та 944 га сільськогосподарських угідь. З небезпечної зони відселили 184 особи.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews