Вимогу громадських активістів «Рівне Разом» почуто: пільговий проїзд відновлено

06.08.2020 22:06   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Сьогодні  на засіданні міської комісії ТЕБ та НС у Рівному відновили пільговий проїзд у громадському транспорті. Це стало можливим завдяки вимозі ГО "Рівне Разом", яку підписали понад п'яти тисяч містян.

Майже тиждень тому ГО "Рівне Разом" подала електронну петицію з вимогою скликати міську комісію ТЕБ та НС задля вирішення проблеми відновлення безоплатного проїзду в громадському транспорті. Паралельно з цим громадські активісти проводили збір підписів на підтримку даної вимоги. За чотири дні було зібрано близько п'яти тисяч підписів рівнян.

null

Всі зібрані підписи разом з Вимогою Віктор ШАКИРЗЯН передав сьогодні міським чиновникам. Тож на комісії ТЕБ та НС міська влада прийняла рішення про відновлення пільгового проїзду у Рівному.

- Дуже добре, що міська влада нарешті почула рівнян і нехай під тиском громадськості, після того, як ми передали нашу вимогу з 5000 підписів рівнян, але все ж ухвалила відповідне рішення. Відсьогодні пільговики, а це пенсіонери, люди з інвалідністю, учасники АТО зможуть знову їздити безкоштовно у громадському транспорті, - коментує ситуацію голова ГО “Рівне Разом” Віктор ШАКИРЗЯН.

Нагадаємо, що пільговий проїзд у Рівному було скасовано з початку карантину. Довгий час наше місто залишалося чи не єдиним у Західній Україні, де своїми законними правами люди не могли скористатися.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews