У Костопільському районі 258 активних хворих на COVID-19

07.08.2020 07:42   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Про це повідомив на онлайн брифінгу начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсяник. Пише https://7dniv.rv.ua

Він зазначив, що спалах вірусу локалізовано і поширення хвороби не спостерігається. Підприємство працює у звичному режимі.

«На костопільському підприємстві зафіксовано 38 випадків коронавірусу, один пацієнт одужав, наразі підприємство працює у звичному режимі. Спалах локалізовано, надалі поширення ми не спостерігаємо», – зазначив Вівсянник.

У Костопільському районі 258 активних хворих на COVID-19 (+129 за тиждень). Тут через ріст кількості хворих були посиленні карантинні заходи з 29 липня. Зачинені усі ринки, під заборону потрапив громадський транспорт. 

 Як розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко ситуація в районі досить напружена.

«Минулого тижня на сім днів був запроваджений карантин по всій Костопільщині. Цей термін спливає сьогодні, в середу, 5 серпня. Однак зараз показники залишаються достатньо тривожними. Ми працюємо, згідно із постановою Кабміну, яка визначає зонування. Через це ми очікуємо на п’ятницю, коли засідатиме Кабмін. Тоді й буде зрозуміло, у яку зону потрапить Рівненська область і Костопільський район», – наголосив Тимошенко.

Джерело: https://7dniv.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews