У Яворівському районі зловили вантажівку, завантажену нечипованою деревиною

Проводиться досудове розслідування.

08.08.2020 20:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

У  Яворівському районі поліцейські вилучили нечиповані колоди сосни.​​​​​​​ Також правоохоронці вилучили вантажівку, якою перевозили незаконно вирубану деревину - за фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження.

Читайте також

На Львівщині чоловік впав з дерева

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, пише - WestNews.info.

6 серпня співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції зупинили поблизу села Смолин Яворівського району вантажівку, завантажену нечипованою деревиною.

На місці працювала слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу водія – ним виявився 22-річний місцевий мешканець. Також встановлено, що він перевозив 21 колоду деревини породи сосна без відповідних документів.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські вилучили лісопродукцію та передали її на зберігання. Також вилучено вантажівку, якою транспортували колоди. Правоохоронці встановлюють походження незаконно зрізаної деревини та осіб, причетних до скоєння правопорушення.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info