На Львівщині відкривається сезон полювання

10.08.2020 14:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

На Львівщині відкривається сезон полювання – поліцейські нагадують про безпечне поводження зі зброєю, пише - WestNews.info.

Інспектори з контролю за обігом зброї, дільничні офіцери поліції та інші співробітники територіальних підрозділів поліції перевірятимуть у мисливців наявність дозвільних документів та справність зброї, - повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

В суботу, 8 серпня, о 18.00 у  мисливських угіддях  Львівщини розпочинається сезон полювання на пернату дичину.

Нагадуємо про необхідність мати при собі відповідні документи:

- посвідчення мисливця;

- контрольну картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання на мисливський сезон;

- дозвіл на добування мисливських видів птахів (відстрільна картка);

- чинний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання під час полювання;

- паспорт на собак мисливських порід, у разі їх використання на полюванні.

 «Для проведення роз’яснювальної роботи та  контролю за дотриманням законодавства створені спеціальні мобільні групи, до складу яких входять співробітники різних служб поліції Львівщини. Правоохоронці   перевірятимуть у мисливців наявність дозвільних документів та справність зброї. Будьте відповідальними та суворо дотримуйтеся правил безпеки», - розповів начальник відділу з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи поліції Львівщини підполковник поліції Віктор Катерина.

За порушення природоохоронного законодавства в сфері мисливства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info