На Тернопільщині вівчарка накинулася на дитину

10.08.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Кременці вівчарка покусала малолітню дитину. Хлопчика доправили до лікарні, де йому наклали шви. Про випадок у соціальній мережі facebook повідомила мати дитини.

«Мою дитину покусав пес. Сталося це 6 серпня близько 18.15 год. Діти були на канікулах у бабці з дідусем, у моїх батьків, в м. Кременець. На мого сина напав сусідський вівчарка Оскар, який вибіг з двору сусіда. Мій син нічого не підозрюючи, побіг в сад до бабусі на город. Оскільки територія навколо будинку є досить велика, сади не обгороджені, тільки подвір‘я, і пес, який був як завжди без намордника, погнався за сином і напав на нього зі спини», – розповідає мама хлопчика.

На крик дитини вибіг дідусь. Він почав відганяти собаку. Згодом, власник тварини, який прийшов до людей, почав звинувачувати хлопця. Мовляв, батьки не навчили його, що коли за тобою біжить собака, то треба зупинитися і не рухатися.

«В малого були скусані обидві ноги, він не міг йти сам. Щоб не тратити часу, вони поїхали одразу в лікарню. Там йому наклали шви, обробили рани, зробили щеплення і, прописавши лікування, відпустили додому», – каже Ірина Бенько.

Батьки ж дитини почали звинувачувати власника пса. Мовляв, що тварина є агресивною і її потрібно тримати на прив'язі. Чоловік же не бачить нічого надзвичайного у тому, що його пес покусав дитину.

«Він свято переконаний, що нічого такого не сталося, що пес в нього хороший і добрий, і що так от нормально випускати без повідка, без намордника вівчарку, що це нормально, коли пес кидається не одноразово на дітей!!!! Так так, вже були прецеденти, пес може прибігти майже в хату до тебе!!!! І ти нічого з тим не зробиш!!!!!!! Він багато ще сказав такого, від чого я просто була в шоці…», – додає Ірина Бенько.

Батьки вимагає щоб власника тварини притягли до відповідальності. Адже завтра пес може покусати ще чиюсь дитину.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews