Львівський фотограф став першим українцем, який переміг у конкурсі National Geographic Traveller

13.08.2020 15:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 032.ua

Нещодавно львівський художник та фотограф-документаліст Артур Абрамів переміг у міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Чоловік став першим українцем, який увійшов до цього проекту. 

Як повідомили в пресслужбі Львівської міськради, у цьому консурсі брали участь фотографи з усього світу. З усіх прендентів обрали усього 32 найкращі фотографії і визначили 3 переможці. Львів'янин Артур Абрамів став єдиним українцем, який увійшов до цього проєкту та зайняв 1 місце, пише - 032.ua.

Метою проєкту National Geographic Traveller India було зобразити розмаїття видів громадського транспорту з усього світу, який є характером, візитівкою та синонімом міста, в якому він знаходиться. Громадський транспорт виступає життєвою необхідністю для місцевих жителів і є способом вловити пульс нового місця для туристів.

У об'єктив фотографа потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів, котру він сфотографував у 2018 році десь у Карпатських горах. Після перемоги цю світлину опублікували на головному сайті NatGeo та будуть друкувати у серпневому номері видання National Geographic Traveller India.

Фотографіції можна переглянути на сайті National Geographic Traveller India за ПОСИЛАННЯМ. Також на сторінці в Instagram National Geographic Traveller India.

Фото Артура Абраміва, що перемогло на міжнародному конкурсі. Фото - Артур Абрамів.
 

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день