«Ідея виникла вже давно»: у Чорткові триває будівництво великого спортивного комплексу

13.08.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Чорткові по вул. Січинського триває будівництво великого спортивного комплексу. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Місце розташування комплексу, який складатиметься із двох багатофункціональних спортивних майданчиків, обрали не випадково. Адже у мікрорайоні проживає понад десять тисяч людей, є багато молоді та сімей із дітьми.

«Ідея збудувати на місці старого спортивного майданчика новий сучасний виникла вже давно. Тогоріч була розроблена проєктно-кошторисна документація, а вже у цьому році проєкт подали на конкурс у Державний фонд регіонального розвитку, отримавши позитивний результат», – розповів міський голова Володимир Шматько.

Будівництво спортивного комплексу планують закінчити восени. Згідно з проєктом, розмір спортивного комплексу становитиме 39×36 м, який буде умовно поділений на дві частини. У комплексі все необхідне для гри у баскетбол, гандбол, волейбол та теніс, а також встановлять тренажери.

До слова, загальна вартість будівництва 3 млн 780 тис. грн, з яких 3 млн 402 тис. грн – кошти із Фонду регіонального розвитку, а 378 тис. грн – з бюджету міста.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews