«За впорядковування місця пам’яті на Тернопільщині»: військовослужбовців відзначили нагородами

17.08.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Військовослужбовців, які допомогли впорядковувати місце пам’яті біля каплиці-пантеоні Героям АТО, що поблизу джерела Святої Праведної Анни на Тернопільщині, відзначили нагородами.

Подяки командувача військ отримали молодший сержант Олег Козяк, солдати Ярослав Буклей, Савелій Курсов, Сергій Куліш та Олексій Калюжко.

«Щорічна Всеукраїнська проща родин загиблих у війні на сході України - це перш за все зустріч, що покликана об'єднати та надати духовну підтримку матерям, батькам, дружинам, дітям та загалом родинам загиблих. Для них і для всіх нас важливо аби наших полеглих захисників шанували й пам'ятали! Щиро дякую вам усім, що проявили активну громадянську позицію у питаннях підготовки та проведення цих заходів», – сказав Андрій Любунь.

До слова, протоієрей Православної Церкви України Андрій Любунь подякував командуванню та вручив благословенну грамоту заступнику командувача військ оперативного командування «Захід» полковнику Володимиру Горбатюку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews