Їхня смерть сколихнула Україну: минає чотири роки з дня загибелі 2 поліцейських з Тернопільщини

22.08.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Завтра, 23 серпня, минає чотири роки з дня загибелі 30-річного майора Олександра Рудика і 31-річного капітана Андрія Чернятинського. Звістка про їхню смерть під час виконання службових обов’язків сколихнула не тільки Тернопільщину, а й всю Україну.

Вшанувати пам'ять товаришів приїхали співробітники Головного управління Національної поліції. Разом із колегами з районного відділення вони відвідали могили, де похоронені поліцейські. Андрій Чернятинський спочиває на кладовищі у селі Сапогів, а Олександр Рудик – у рідному селі Шупарка.

«Пам'ять жива, біль втрати неминучий, проте тішаться рідні внуками, яких залишили по собі їхні сини. У Андрія зростає синочок, а в Олександра – донечка. Вони мають знати, що їхні батьки віддали своє життя, виконуючи професійний обов’язок», – повідомляє ГУНП.

До слова, правоохоронці загинули у 2016 році у селі Бабинці на Борщівщині. Тоді озброєний чоловік застрелив свою дружину, після чого вбив двох поліцейських, які приїхали на виклик.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews