«Опілля» посприяло перемозі риболовів з Тернопільщини

26.08.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

На водоймі села Марковичі неподалік міста Горохів відбувся Кубок Волинської області з ловлі риби спінінгом з берега. У змаганнях взяло участь 12 команд риболовного спорту. Більшість учасників — представники областей західної України.

Протягом одноденних змагань і погода, і клювання видалися не найліпшими, проте команда земляків з Тернопільщини «Опілля»-ТОФРС» завзято боролася за перемогу. Наполегливість винагородила тернопільських риболовів високим результатом: спортсмени «Опілля»-ТОФРС» посіли друге командне місце. Загалом тернополяни впіймали приблизно 2,5 кг риби.

null

 

null

Враження після змагань на Волині у наших риболовів щонайприємніші. Капітан команди «Опілля»-ТОФРС» Степан Семенів заявив, що тернопільським учасникам вдалося реалізувати спільні очікування.

«Нашій команді зіграв на руку попередній досвід із ловлі риби у Марковичах. Адже кілька тижнів тому на тій же водоймі відбувся чемпіонат Волинської області. Під час нього ми отримали досвід, і це також допомогло здобути друге місце на Кубку. Тож прямуючи до Марковичів, ми вже знали куди їдемо і що саме нам слід робити на цьому ставку», — зазначив Степан Семенів.

null

Капітан «Опілля»-ТОФРС» також подякував корпорації «Опілля» за незмінну підтримку риболовного спорту на Тернопільщині.

«Наша команда щиро вдячна підприємству «Опілля» за сприяння в організації поїздки спортсменів Кубок Волинської області з ловлі риби спінінгом з берега. Пивоварня забезпечила тернопільських риболовів напоями та спортивною формою для змагань. Допомога «Опілля» для нас — важлива та цінна», — відмітив Степан Семенів.

Директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка зауважив, що підприємство «Опілля» зацікавлене у підтримці розвитку риболовного спорту на Тернопільщині. Адже змагання риболовів це не тільки впіймані трофеї та нагороди, а й чудова можливість відпочити від напруженого ритму життя, побувати на природі та очистити свої думки від негативу.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews