Навчальним закладам Тернопільщини передали шкільні автобуси

26.08.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Дванадцять шкільних автобусів передали закладам освіти Тернопільщини. Один з яких - спеціальний для дітей з особливими освітніми потребами. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Сьогодні шкільні автобуси отримали заклади середньої освіти 4 районів, 4 ОТГ, 1 міської ради та 3 заклади інституційного догляду та виховання дітей. В умовах оптимізації навчальних закладів держава повинна дбати про доїзд дітей до шкіл та їхню безпеку. Тому я сподіваюся, що державна програма буде діяти й надалі», - зазначив Ігор Гайдук.

Шкільні автобуси придбали у співфінансуванні: і70% - кошти державної субвенції й 30% - місцевих бюджетів. Загалом, на закупівлю витратили 21 млн 890 тис. грн. , а з місцевих бюджетів - 6 млн 600 тис. грн. Вартість спецавтобуса 2 млн 185 тис. грн з державного бюджету і 675, 6 тис. грн з місцевого.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews