У Здолбунові розгорнуть додаткову лікарню для хворих на Covid-19

28.08.2020 08:46   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Останнім часом на Рівненщині ситуація із захворюваністю на коронавірус напружена. Щодоби – близько 90 нових хворих. Серед них – й діти. Дехто проходить лікування вдома, а пацієнти з ускладненнями – у лікарнях.

Про це повідомляє голова ОДА Віталій Коваль на своїй офіційній сторнці у Фейсбук.

«До сьогодні хворих приймали у шести лікарнях першої хвилі. Зараз вони на 49% заповнені. Через неблагополучну епідситуацію деякі території увійшли до «червоної» зони.

Саме тому на минулому тижні ініціював перед Міністром охорони здоров’я України Максимом Степановим збільшення кількості лікарень для прийому хворих на Covid-19. Також зверталися до Центрального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Вже сьогодні маємо розпорядження керівника МОЗу про додаткову лікарню для госпіталізації хворих – КНП "Здолбунівська ЦРЛ".

Це значно розвантажить міську лікарню у Рівному, збільшить кількість ліжок для прийому хворих в області. А головне - наші жителі зможуть отримувати ефективнішу медичну допомогу!», - йдеться у повідомленні.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews