Два міста Тернопільщини опинилися в «червоній» зоні карантину

28.08.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 Державна комісія з питань ТЕБ та НС поділила регіони України на карантинні зони. Відтак, міста Бережани та Чортків, а також Бережанський район опинився у червоній зоні карантину.

«До помаранчевої зони потрапили Тернопіль, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Козівський, Лановецький, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони. Жовтий рівень небезпеки визначено у Борщівському, Зборівському, Підволочиському, Підгаєцькому та Шумському районах. Як бачимо, у зеленій зоні немає жодного району Тернопільської області. Ситуація в області залишається складною. Тому ми вкотре звертаємося до мешканців області з проханням дотримуватися вимог адаптивного карантину», - зазначив виконувач обов'язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

До слова, станом на 28 серпня на Тернопільщині підтвердили 5474 випадки коронавірусу, з них 63 – летальних, 2952 осіб одужало.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews