Танець 104 дітей зафіксували у «Національному реєстрі рекордів України»

31.08.2020 12:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

"Наймасовіший дитячий танець в медичних масках" саме так звучить назва рекорду України, який зафіксували 30 серпня під час дитячого свята у Тернополі.

Сто чотири юних танцюриста мережі студій сучасного танцю "Dance Mafia Family" виконали трьоххвилиннрий танець, який почався зі слів ведучої новин про коронавірус в країні. Танцювали, зберигаючи дистанцію у півтора метра, в масках, пошитих спеціально для рекорду з натуральних тканин, прикрашених синьо-жовтою стрічкою. Організатори рекорду Наталя Стефанчук голова правління громадської організації "Планета вільних людей" та керівники студії сучасного танцю "Dance Mafia Family" Юлія Підгайна та Валерія Салабчук розказали, що на підготовку танцю пішов тільки тиждень. Тренувались на майданчику п'ятої школи щодня по три години. Хвилювались, чи зможуть зібрати таку кількість дітей, але завдяки підтримки батьків, які привозили дітей на репетиції, усе вийшло так, як планували. Футболки у яких танцювали діти - сині і жовті з написами, присвяченими рекорду, учасникам рекорду подарувала ТМ "Наталі" спільно з організаторами та міською радою. Рекорд присвятили 480 річниці міста під гаслом "Тернопіль - місто щасливих дітей". Під час свята відбулась презентація чергового номеру журналу "KidsBoss" та концерт юних вокалістів. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews