Віталій Коваль привітав Рівне з нагоди президентського призначення

31.08.2020 21:36   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У понеділок, 31 серпня, у Києві відбувся З’їзд партії «Слуга Народу», на якому відбулося висування кандидатів на місцеві вибори і Голів міських та селищних рад.

Першим, кому надали честь проголосити промову на з’їзді, став Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. За ініціативи Президента України Віталію Станіславовичу Ковалю запропонували взяти участь у перегонах за місце Рівненського міського Голови та очолити список партії на цих виборах по місту Рівному.

У своєму виступі перед багатомільйонною аудиторією під час прямої трансляції Віталій Коваль зазначив:

«Президент визначив амбітні цілі. Програма «Велике будівництво» - передбачає не тільки дороги, дитячі садочки, лікарні, але і велику реконструкцію пам’яток історії та архітектури, будівництво мостів. Реалізація цього великого задуму можлива лише за умови злагодженої роботи усієї команди однодумців. Тільки синергія столиці та областей спроможна забезпечити результат, за який нам будуть вдячні наші нащадки.

Ми з вами, пане Президенте, стоїмо пліч-о-пліч невтомно працюємо прокладаємо цей шлях разом. Ми могли б послатися на обставини непереборної сили, що заважають нашому руху, виправдовуватися коронавірусом, браком коштів чи часу. Але ми цього не робимо! Ми не жаліємося та не скиглимо! Ми не звертаємо уваги на отруєні стріли критики, що посилають наші опоненти. Ми цілеспрямовано рухаємося вперед! Підтвердженням цьому є очевидні результати. Зазвичай, о цій порі року тільки розпочиналися проекти будівництва а ми вже завершуємо! У цьому навчальному році діти підуть до нових шкіл, дитячих садочків маленькі українці з радістю, тренуватимуться, на нових стадіонах.

Ми впевнено торуємо свій шлях! Друзі! У відомій легенді про будівництво церкви було три відповіді. Один з будівельників казав, що кладе цеглу. Другий – що зводить будівлю. Третій – що створює храм, який буде служити не одному поколінню людей. Усе залежить від того, який зміст ти вкладаєш у свої дії. Ми бачимо велике будівництво – як зведення храму, ми закладаємо підвалини комфортного життя. Не тільки для сучасників, але і для наступних поколінь, які житимуть на нашій богом даній землі!» – зазначив Віталій Коваль.

Програма з'їзду реалізувалася в наступних пунктах: виступ президента України Володимира Зеленського, виступ голови політичної партії “СН” Олександра Корнієнко, прийняття рішення про участь у місцевих виборах 2020 року, виступ прем’єр-міністра України Дмитра Шмигаля, презентація програми партії, подання кандидатів на посади мерів обласних центрів. Нагадаємо, Віталій Коваль призначений на пост Голови Рівненської ОДА у вересні 2019 року.

За 2020 рік на посаді молодому губернатору вдалося суттєво покращити показники у таких важливих галузях як: наповнення бюджету, створення нових робочих місць, покращення соціальних умов для населення та вдосконалення системи медичної допомоги насленню рівненщени. Започаткувати і успішно провести стартові заходи на виконання президентської программи “Велике будівництво”. За прогнозмами експертів зазначені заходи ставлять на меті розбудову міста Рівне до рівня мегаполісу з розвиненою інфраструктурою світового рівню, зробити Рівне центром Північно-Західного регіону.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews