На Тернопільщині збільшили кількість ліжко-місць для пацієнтів з COVID-19

01.09.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині збільшили до 1330 ліжко-місця для хворих на COVID-19. Зокрема, у в обласній університетській лікарні додатково розгорнули 66 ліжок. Про це повідомляє Володимир Труш.

Для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 також планують залучити лікарів-інтернів та студентів медуніверситету для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

«Наразі ми працюємо над підсиленням наших медичних бригад. Адже кожне нове ліжкомісце – це додаткове навантаження на лікарів.Тому сьогодні на спільній нараді з керівниками райдержадміністрацій прийняли рішення звернутися до Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського з проханням залучити для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 лікарів-інтернів та студентів медуніверситету», – зазначає Володимир Труш.

До слова, станом на 1 вересня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 6184 випадки коронавірусу, з них, 71 летальних та 1 летальний випадок мешканець Івано-Франківської області, який був госпіталізований у важкому стані в Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр. Видужало 3102 особи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews