Рівненські підприємці шиють вбрання для наречених всього світу

08.09.2020 13:11   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Від створення тканинної вишивки до готового виробу. Ексклюзивні весільні сукні підприємство «Аттал» - розпочали шити ще у 2015 році. А наразі їхня продукція експортується у різні країни світу.

Про це розповів голова ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці у Фейсбук.

null
Фото з мережі Інтернет

«Сьогодні, на запрошення власника Андрія Мединського, побачив не лише красиві сукні, а й новаторські підходи. Важливо, що налагоджений повний цикл виробництва: від дизайну та викройки - до уже готового на експорт продукту. Саме тому, не зважаючи на пандемію, бізнес розвивається і далі шукає працівників.

На базі підприємства створений центр підготовки кадрів. Там уже навчається більше 20 осіб. Через ріст замовлень, власники планують збільшити чисельність працівників на 100 чоловік, самостійно провівши їх перепідготовку.

«Аттал» - це не просто соціально відповідальний, це родинний бізнес. Тут все побудоване на сімейних цінностях. Хотілося, щоб таких підприємств ставало більше! Пишаюся подібними людьми, які люблять і розвивають рідний край!»

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews