«Відмовилися переходити на дистанційне навчання»: у Тернополі правоохоронці оштрафували очільників 31 школи та 12 садочків

08.09.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі правоохоронці штрафують керівництво освітніх закладів, які відмовилися виконувати вказівок про закриття. Відтак, за недотримання карантинних заходів склали адмінпротоколи на очільників 31 школи, та 12 садочків. 

Як зазначає начальник ГУНП в області Олександр Богомол, якщо батьки приведуть дітей в школу, а вони захворіють COVID 19, то тоді кримінальну відповідальність понесе директор закладу згідно з законом.

«Ми не будемо виловлювати дітей і батьків біля закладів. Але ми побачили вчора, що всі заклади по Тернополю працюють. Ми профілактично пройшли і попередили, що цього робити не можна. Говорили і з керівництвом міськради. Наразі там йдуть дебати. Сьогодні правоохоронці прийшли і склали протоколи на керівників шкіл та дошкільних навчальних закладів», - каже Олександр Богомол, начальник ГУНП в області.

До слова, на дистанційне навчання у районах «червоної» епідемічної зони, окрім Тернополя, перейшло 243 заклади освіти до яких відносяться дошкільні та позашкільні навчальні заклади.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews