Найбільший спортивний комплекс у Західній Україні - на Макарова у Рівному

09.09.2020 09:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Це підтвердив і міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, який завітав на Рівненщину. Разом оглянули масштабну спортивну арену. Аби завершити першу чергу в наступному році, особисто спілкуюся з міністрами. Підтримка від Вадима Гутцайта і Олексія Чернишова - забезпечені.

Разом з міністром молоді і спорту уявили як прийматимемо на арені спортивні турніри світового масштабу. Адже комплекс на Макарова дасть можливість організовувати навчально-тренувальні заняття та змагання з таких видів спорту, як баскетбол, волейбол, футзал, гандбол та ін.

Арена для нас - не лише можливість залучити рівнян до здорового способу життя. Це точка росту регіону, туристичний магніт. Втілення цього масштабного проекту дозволить проводити бізнесові, культурно-розважальні та спортивні заходи. Наша мета - розвивати спортивне життя Рівненщини.

Саме тому сьогодні в Сарнах уже відкрили новеньку спортивну арену. Всі ці об’єкти входять в Президентську програму Велике будівництво. Ми створюємо не просто комплекси, а спортивні простори. Для того, щоб наша молодь зростала фізично і мала різні можливості всебічного розвитку.

За матеріалами РОДА

 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews