Світлофор або лежачі поліцейські просять встановити тернополяни на одній з вулиць

09.09.2020 11:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

«Встановлення світлофора, або обмежувачів швидкості руху для автомобілів «лежачі поліцейські» по вулиці Є.Коновальця (навпроти магазину Апельсин)», - таке петицію зареєстрував у єдиній системі електронних петиції Тернополя Тарас Шуль. Зокрема, у тексті петиції чоловік пише:

«Прошу розглянути та підписати петицію на рахунок встановлення світлофора, з кнопкою для включення, або обмежувачів швидкості руху для автомобілів «лежачі поліцейські» по вулиці Є.Коновальця (навпроти магазину Апельсин) . Звертаю Вашу увагу на те, що в цьому районі знаходиться школа №23 і класична гімназія, тут переходять дорогу багато школярів. Водії автівок рідко реагують на пішоходів тому, що набирають швидкість вже від кільця. Вважаємо, що єдиним виходом з даної ситуації є встановлення світлофора, або обмежувачів швидкості руху автомобілів.

Просимо відгукнутися на наше прохання та встановити світлофор, або обмежувачів швидкості руху для автомобілів по вулиці Є.Коновальця (навпроти магазину Апельсин) в місті Тернопіль», - зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews