У Тернополі пройде форум «Якісне життя — 5 корисних звичок»

11.09.2020 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Тернополян і гостей міста запрошують відвідати унікальний форум про індустрію краси та здоров‘я. Основною цінністю людини є життя, головним критерієм якості життя є здоров’я. Якщо ви бажаєте покращити своє життя, неодмінно відвідайте унікальний Форум: Якісне життя — 5 корисних звичок, який відбудеться 12 вересня у Тернополі.

ПРОГРАМА

12:00-13:00 – відкриття студії професійного догляду за волоссям із засновницею Клініки естетичної медицини — Мирославою Новосільською, канд. мед. наук, дерматологом-онкологом, трихологом, Президенткою української асоціації хірургічного відновлення волосся, членкинею польсько-лікарського товариства (ТВЦ “Атріум” вул. Кардинала Й. Сліпого, 7).

13:00-16:00 – зустріч з спікерами (м. Тернопіль, вул.Урожайна 15, Dreamer”s Yacht Club).

16:00-20:00 – майстер класи, networking, фотосесії.

СПІКЕРИ

ЗІРКОВА ГОСТЯ Соломія Вітвіцька – відома українська телеведуча, журналістка, ведуча ТСН на телеканалі «1+1».

Demkura Taras та Ірина Демкура – меценати, засновники проєкту "Життя в стилі ЕСО" будуть презентувати нову платформу, засновану на цінностях, “Якісне життя – 5 корисних звичок", принципами якої є бажання розпочати та розвивати власну справу. Це комунікативний майданчик про красу, здоров’я, активний спосіб життя, довголіття, про дотримання певних звичок, які сприяють повноцінному та здорову життю дозволяючи людині почуватися та виглядати молодою.

Тетяна Бойко — візажист, художник зі стилю, власниця салону “Boyko Beauty Salon”, одна з найбільш популярних українських візажистів з багаторічним досвідом роботи в beauty-індустрії, яка співпрацює першими особами держави, а так само представниками шоу-бізнесу. Авторка тритомника «Мистецтво перевтілення» і член журі на національних чемпіонатах перукарського і візажної мистецтва.

Олег Покотило – професор, завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії у ТНТЕУ ім. І. Пулюя ознайомить учасників форуму про мистецтво харчових технологій та дослідження феномену води у природі.

Роман Рудий – біохакер, регіональний керівник проєкту Життя в стилі ECO - Територія особистого розвитку, який розповість про можливості, закладені в організмі кожної людини, які можуть бути реалізовані у здоров'я й активне довголіття тільки за певних умов.

Родзинкою заходу буде неймовірна подача смачної, збалансованої їжі приготовленою з любов’ю у високоякіснісному посуді бренду ICook. А також, майстер-клас від відомого хореографа "Social Dance Clud” Констянтина Валігури.

У Lounge zoni на вас чекатиме запашна кава зі смаколиками, професійні фотозони на березі тернопільського ставу, а також можливість відпочити і наповнитися позитивними емоціями!

null

Кількість місць обмежена.

Для реєстрації звертатися за тел.: (097) 3172663; (097) 8267630

Вартість участі 200 грн.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews