У продажі з’явилась настільна гра про Тернопіль

12.09.2020 15:26   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Настільна гра про Тернопіль, в якій можна скупити топові компанії, а також ознайомитись з видатними місцями і архітектурами, уже з’явилась в продажі з сьогоднішнього дня!

Як стати володарем цілого міста? Все просто. Кинути гральні кості, взяти в Панському банку кількасот тисяч гриваків і все викупити. Такі правила нової настільної гри «Тернопільський пан», де можна «скупити» всі найбільші підприємства. За сюжетом, персонаж «Величний пан» їздить українськими містами і завойовує території, скуповує землю та місцеві підприємства. У розробників є ціла серія з 11 ігор, названих відповідно до регіону: «Луцький пан», «Чернівецький пан», «Закарпатський пан» та ін.

Гра передбачає участь 2-5 гравців. Серед атрибутів - ігрове поле -карта, на якій позміщенні місцеві памятки, фішки, гроші, фігурки для гри, правила, картки з завданнями на двох мовах – українській та англійській. Головна мета гри – скупити всі місцеві підприємства, завоювати території, а правила, подібні до всім відомої «Монополії», але з місцевими «фішками». А також на самій карті представлені головні підприємства Тернополя, наприклад, «Молокія», «Вікнарьофф», «АРС кераміка», «Опілля» та інші.

Ідея зробити щось цікаве про місто з’явилася у Сергія Антоха, Владислава Пендорака та Сергія Матусова. Автори зізнаються: найскладніше було знайти інвесторів, які б підтримали стартап та погодилися вкласти кошти у проект.

«Доволі важко було знайти інвесторів, бо коли ми спілкувалися з маркетологами, то, як виявилося, вони неправильно пояснювали керівникам про наш продукт. Тому ми максимально намагалися самі презентувати власникам компаній і пояснювали свою концепцію. Сюди увійшли майже всі топові компанії Тернополя, які стали спонсорами і тепер задоволені проектом. Гра може стати і хорошим подарунком, і пам’яткою. Можна розробити гру персонально для окремих компаній, з їх символікою, прапорцями, айдентикою», - зазначають співавтори ідеї.

Тепер, коли вже гра вийшла на ринок, усі інвестори задоволені. Адже продукт вийшов оригінальний, а компанії представлені в цікавому, інтерактивному форматі.

Наразі замовити гру можна на сайті компанії «Величний пан», книгарнях «Ярослав Мудрий» і «Підручники і посібники», магазині настільних ігор «Hobby games», ресторації «Леліва», готелі «Глобус» або ж за телефоном 0631235923 (Сергій). З часом автори обіцяють розширити місця збуту. До слова, тут можна й отримати в подарунок персональну фігурку для гри – коли людина купує гру, вона може скинути свою світлину і до замовлення отримає фігурку зі своїм фото.

null

 

null

 

null

 

null


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews