Курсантка з Рівненщини, яку в ДТП збив п’яний майор ЗСУ, відмовилася від компенсації

13.09.2020 09:05   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Рівненські новини

Курсантка Української військово-медичної академії, уродженка Рівненщини Тетяна Ніколаєва, яка отримала тяжкі травми внаслідок аварії за участі майора ЗСУ Володимира Холодного, який не впорався з керуванням та наїхав на неї і ще двох курсанток, відмовилась від компенсації, яку пропонує сім’я зловмисника.

Про це постраждала дівчина повідомила на брифінгу на території Головного військового клінічного госпіталю, де проходить лікування.

За словами дівчини, сім’я майора не винна в тому, що він зробив, “і не має нести цей тягар і відбувати за нього його неадекватність дій”. Крім того, у горе-майора дитина хворіє онкозахворюванням.

“Я розумію, що все буде добре, тому що “а як інакше?”. Вже сталося і сталося. Вороття вже назад немає. Будемо людьми нового покоління – будемо кіборгами. Ось і все”, – розповіла Тетяна Ніколаєва.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини