Журналісти впіймали на відвертій брехні голову Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного (Відео)

13.09.2020 19:32   Опубліковано : Антон Веселий
Джерело: TeNews

Днями Теребовлянською ОТГ розійшлося друковане видання, у якому розлого описано усі досягнення голови Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного. Видання надруковане тиражем у 60 000 примірників. Але замість захоплення досягненнями діючої влади, воно викликало радше хвилю обурення жителів ОТГ і десятки постів у соціальних мережах.

«Про що ж брехав у своєму звіті Сергій Поперечний? Насправді, це тема не для однієї публікації, адже по кожному населеному пункті є що сказати. Приміром, днями мені випала нагода побувати у селі Слобідка. Одна з передвиборчих обіцянок Поперечного – відремонтувати дорогу до села, міст. В результаті міст ремонтували власними силами, залучаючи місцевих підприємців» - розповідає житель Теребовлі Степан Кондира.

Голова ОТГ Сергій Поперечний допустив закриття школи у Слобідці. А у своїй передвиборчій газеті збрехав про перекриття даху садочку. «Дах нам перекривав місцевий фермер ще в 2011 році. Тоді у нас була стихія, дах зірвало і потрібно було діяти швидко. То він дав і матеріали, і бригаду» - підтвердив Ярослав Стрілка, староста села Слобідка.

Далі – ще цікавіше. На ремонт приміщення садочку було виділено 1 млн. 200 тис грн.,  а освоєно 400 тис. грн.  Куди поділася решта коштів – не відомо. «Люди розповідають, що під час ремонту побілили лише одну невелику кімнату, замінили два крихітних вікна під дахом, встановили одні вхідні двері. Обіцяли ще підлогу замінити – так і не замінили, люди не дочекалися і все завершували власними силами. А хтось освоїв тих 800 тис. грн., і це лише з одного об’єкту» - каже  житель Теребовлі Степан Кондира.

Про виконання передвиборчих обіцянок Сергія Поперечного жителям села Слобідка також є що сказати. «Це центральна вулиця села Слобідки, яка мала бути заасфальтована. Як бачите, асфальту вона не бачила» - показує староста села Слобідка Ярослав Стрілка.

Скільки ще чужих досягнень приписав собі Сергій Поперечний і скільки обіцянок не виконав – спробують з’ясувати наші журналісти. Чекайте у наступних публікаціях.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews