У Рівному вийшла книга - альманах творчості людей з онкологією «Час говорити»

14.09.2020 09:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Вийшла книга «Час говорити» - альманах творчості людей з онкологією (хто виграв свою війну і тих, хто нині бореться).

Пише голова РО НСПУ Ірина Баковецька-Рачковська.

«Несла авторські примірники Anna Maria Dali, а вона організувала цілу фотосесію "леді ін ред"))) Учасники щасливі - стільки емоцій і почуттів у повідомленнях на вайбері і в меседжері!!! Реально, це розчулило мою тверду шкіру і, їдучи в маршрутці, ховала очі з непритаманною мені солоною рідиною вбік вікна...

Дякую дорогим тепер для мене людям - учасникам цього видавничого проєкту - Anna Maria DaliOlga Rain Lilya KhomychМарійка КолеснікОлександр ПелешкоАлина Семенюк (Алина Пардус Семенюк), покійній Oksana Lavinskaya!

Дякую усій моїй команді оргкомітету проєкту - Олена МедведєваТата Рівна (Tata Rivna)Валентина ЛюлічNatalya Demedyuk, Марія Дума, Yuliya Khlapuk, редакторам - Ніла Дибяк та Оля ПолевікІрина Колесникова, спасибі натхненницям Вікторія Івченко та Віта Климович, які допомагали шукати зв*язок з учасниками, а Сфера-ТВ /РівнеТРК "Ритм"UA: Рівне - що допомагали шукати спонсорів!

Ну і, звичайно, величезна вдячність меценатам- ТОВ "Рівне-етил", які відгукнулися і дали фінансову можливість шикарному яскравому глянцевому виданню побачити світ!».

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews